Leírás
A skót Caorunn Gin nevét a vörösberkenye kelta megfelelőjéről kapta. A Balmenach malátawhisky-lepárlóban érlelik össze az alapjául szolgáló gabonapárlatot a fűszerezésére használt növényekkel együtt. 11 féle különleges növényt használnak hozzá: borókabogyó, koriandermag, narancshéj, citromhéj, angyalgyökér, kínai fahéj, illetve a keltáknál is ismert és hasznosított öt további növény: hanga, mocsári mirtusz, vörösberkenye, gyermekláncfű és coul blush alma.
2013-ban ezüst érmet kapott az IWSC díjátadón, ami bizonyítja a szakértők elismerését is a gin különlegességéről.
Gin Tony ajánlása: párosítsd egy citrusos tonikhoz, imádni fogod!
Ízvilág: ropogós, frissítő, enyhén fűszeres ízvilágú gin
Származási hely: Skócia